Thursday, January 27, 2022

اولین عمل پیوند قلب خوک در بدن انسان ثبت تاریخ شد❗️ اما چرا از خوک ؟

 

  نسل عده ای از حیوانان اصلاح شده ژنتیکی از نظر رفتار کارکرد با انسان مشابه است. از جمله محصولات طبی ناشی از سگ در طبابت بنام کنين ، محصولات خوکی بنام پورسین و از موش بنام میورین یاد می شود. 

اما درین میان خوک دارای رفتار فزیولوژیک و ژنتیک خیلی مشابه به انسان است. هر نوع پروسیجر مداخلوی عملیاتی ، هر نوع کشفیات جدید طبی، هر نوع ادویه جات و ابزار تکنالوژیک به ترتیب بالای اين حيوانات تطبیق می شوند تا به سطح عرضه خدمات صحی بالای انسان ها قابل تطبيق باشند.


خوک ها یگانه موجودات زنده ای استند که برای طولانی شدن عمر انسان و صحتمندی انسان ها در طول تاریخ بيشتر از همه موجودات ديگر قربانی مى دهند.

 در پیوند اعضاء از سالهای قبل بسیاری از قسمت های خوک بالای بدن انسانها تطبیق شده است. همه ازین روست که اعضای بدن خوک دارای کارکرد ثابت تر نزد انسانها بوده ، رشد سریع داشته و از نظر اندازه و کار فزیولوژیک مثل اعضای بدن انسان است.

  در سال 1992 در دانشگاه پدوای ایتالیا در نزد یک خانم 53 ساله اولین کبد ( جگر) اصلاح شده خوک تطبیق شد. این خانم از التهاب وسیع کبد رنج می برد که در آن هنگام راه دیگر نداشت و کسی برای وی جهت پيوند عضو در دسترس نبود. این پیوند کبد خوک باعث شد که وی الی یافت شدن کبد انسان زنده بماند. همچنان در جهان برای اشخاص مصاب سوختگی های شدید از پیوند جلدی خوک استفاده می شود. دسام ( دریچه های مصنوعی ) قلب در نزد اشخاص که دریجه های قلب شان گشاد و یا تنگ است از ترکیبات حجرات خوکی استفاده می شود.

  قبل از اینکه محصولات ساختگی انسولین برای تداوی بیماران شکر ایجاد شود انسولین از حجرات پانقراص خوک ها تهیه می شد که در سراسر جهان برای تمام بیماران مورد استفاده قرار می گرفت. فعلن در تمام جهان از هورمون ACTH خوک ها جهت تداوی بیماری های مفصلی و التهابی استفاده می شود. از غده تایراید خوک برای بیماران تایراید و همچنان سورفکتانت از شش های خوک اخذ شده و برای کودکان با شش های نابالغ مورد استفاده قرار می گیرد.

  در اخیر باید گفت هیپارین که یکی از مهمترین ادویه رقیق کننده خون است که وسیعا در نزد خانم های باردار، بیماران حملات قلبی، بیماری های رگها، در عمل های جراحی و به طور وقایوی برای اشخاص داخل بستر طولانی مدت و ده ها موارد دیگر استفاده وسیع دارد. هرچند صنعت فعلی اشکال ساختگی آنرا در سال های اخیر می تواند تولید کند ولی طی سالیان قبل و هنوز هم در سطح جهان یگانه منبع آن غشای مخاطی روده خوک ها می باشد.

  پس می توان گفت که ولو روحانیت هر چیز را حرام مطلق بگرداند، ساینس به نحوی از انحناء بى طرفى خود را حفظ كرده و از آن تبعيت نمى كند. يعنى هیچ شخصی در دورترین نقاط جهان اعم از هر دين و مذهبى وجود ندارند که لابُد در خون اجدادش وپس در خون خودش محصولات طبى حيوانى و بالاخص خوکی هر از گاهی در دوران و جریان نبوده باشد.

  قرآن کریم نیز تایید میکند که در صورت که بحث مرگ و زنده گی مطرح باشد میتوان از حرام به قدر که باعث زنده ماندن شود استفاده کرد !



#دكتور_نبيل_پاكطين 

No comments:

Post a Comment